Sliktas ziņas multimākslinieces Elīnas Maliginas dzīvē

Elīna Maligina pavisam nesen šovā  “Slavenības. Bez filtra” nākusi klajā ar kādu nopietnu kaiti sirgst viņa un sadzīvo.

Īss apraksts par Elīnu:

Elīna Maligina, literārais pseidonīms Helēna Ora, ir dzimusi 1986. gada 21. augustā Rīgā kā Elīna Dzelme. Viņa ir plaša talantu klāsta pārstāve, iegūstot popularitāti kā latviešu aktrise, performanču māksliniece, gleznotāja un dzejniece. Turklāt viņa ir bijusi uzņēmēja.

Elīna savu izglītību sāka Rīgas Centra Daiļamatniecības pamatskolā, turpināja to Rīgas Kultūru vidusskolā un pabeidza Latvijas Kultūras akadēmiju. Viņa ir piedalījusies vairākās personālizstādēs un savu mākslas izpratni attīsta arī kā gleznotāja.

Viņas dzīve ir bijusi interesanta, ietverot arī laulību ar Dailes teātra galveno režisoru Dž. Dž. Džilindžeru un vēlāku laulību ar AS “Olainfarm” valdes priekšsēdētāju Valēriju Maliginu. Elīna Maligina ir spilgts piemērs daudzpusīgai radošajai personībai, kas sniedz ieguldījumu gan teātrī, gan mākslā, iekustinot kultūras un mākslas ainu Latvijā.

 

Lasi arī: Iemetiet ķiplokus tieši tualetē. Jūs būsiet pārsteigti, kādus brīnumus ķiploki paveiks

Lasi arī: Aizdevu daudzbērnu māmiņai pašdarinātu kostīmiņu. Bet man sažņaudzās sirds, kad redzēju, ko viņa ar to izdarījusi!

 

Multimāksliniece Elīna Maligina, sarunā ar aktieri Mārtiņu Poču, atceras tos laikus, kad abiem bija intensīvs darba grafiks teātrī, strādājot no agra rīta līdz vēlam vakaram un neredzējuši dienasgaismu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment